Van de Weert Engineering BV

 

 

 

Home

Speciaalmachines

Metaalproducten

Besturing

Onderhoud

Projecten

Contact

Met meer dan 40 jaar ervaring in de machinebouw mag Van de Weert Engineering BV zich een specialist noemen in de ontwikkeling en bouw van speciaalmachines en besturingen.

De start van een nieuw project begint vaak met een idee van de klant, of misschien beter gezegd, een probleem bij de klant. Het proces dat hierop volgt nemen wij voor onze rekening. De eerste stap in dit proces bestaat uit het ontwikkelen van de machine. Naast de ontwikkeling van een machine wordt er vaak gebruikt gemaakt van proefopstellingen/prototypes die binnen het bedrijf gebouwd worden. Hiervoor beschikt het bedrijf over een uitgebreid machinepark.

De tweede stap bestaat uit het testen van het prototype en het doorvoeren van eventuele wijzigingen. Als de machine uiteindelijk naar wens van de klant is kunnen wij de bouw van de machine realiseren. Indien gewenst of indien noodzakelijk in samenwerking met partners.

 

 

Gedurende het gehele proces van ontwikkeling tot bouw van de machine wordt er regelmatig teruggekoppeld en overleg gevoerd met de klant. Hieronder staan enkele voorbeelden van machines die ons bedrijf de laatste jaren heeft gerealiseerd.